Er du ked af det?

Føler du dig ved siden af dig selv?

 

Eller føler du en form for nervøsitet, utrilstrækkelighed eller en fremmedhed? Selvfølgelig har Corona'en haft indflydelse på vores hverdag og det er helt naturligt, at det har påvirket os. Men vi kan ikke kontrollere, hvad der sker med Covid 19! Vi er kommet videre og har lagt den bag os, så vi skal forsøge at tænke frem og komme videre på bedste vis og lade de ting vi ikke kan kontrollere, glide lidt i baggrunden. Og husk på, det er helt naturligt, at vi alle har dage, hvor vi ikke føler os på toppen og vores energi og humør er lavt. Men står det på oftere og hele tiden, så skal du gøre noget ved det.

Hvis du er blevet mere indesluttet og har mørke tanker, der til tider er lammende for dit liv og bebrejder du dig selv hele tiden med negative hårde ord, så skal du igang med at ændre dit tankemønster og din adfærd. Dine tanker skaber dine følelser og afgør dine handlinger og beslutninger men det kan lade sig gøre, ved hjælp af daglig træning, at få bugt med dine mørke tanker. Kom ud af din trygheds boble og første skridt er, at tale med en du har tillid til. Du skal videre i dit liv. Det betyder noget for dig og for resten af dit liv. 

Som professionel coach kan jeg hjælpe dig med dine udfordringer gennem samtaler. Og der er evidens for at samtaler virker.

 

Kontakt mig

bubble