Er du ked af det?

Føler du dig ved siden af dig selv?

 

Eller føler du en form for nervøsitet, utrilstrækkelighed eller nærmest en fremmedhed? Hvorfor gør du det og  hvor længe har det stået på? Stil dig selv helt banale spørgmål for at guide dig ind til selve kernen af dine tanker og gør så op med dig selv, om det vil være godt at dele dette med en der kan hjælpe dig og støtte dig i at komme videre. Husk på at der er mange ting, vi ikke kan kontrollere, som bl.a. vores livsvilkår, så lad dem glide baggrunden. Og så er det også helt naturligt, at vi alle har dage, hvor vi ikke føler os på toppen og vores energi og humør er lavt. Men står det på oftere og hele tiden, så skal du gøre noget ved det.

Hvis du er blevet mere indesluttet og har mørke tanker, der kan være lammende for dit liv og bebrejder du ofte dig selv med negative og hårde ord, så skal du igang med at ændre dit tankemønster og din adfærd. Dine tanker skaber dine følelser og afgør dine handlinger og beslutninger men det kan lade sig gøre, ved hjælp af daglig træning, at få bugt med dine dårlige eller mørke tanker. Kom ud af din trygheds boble og første skridt er, at tale med en du har tillid til. Du skal videre i dit liv. Det betyder noget for dig og for resten af dit liv. 

Som professionel coach kan jeg ofte hjælpe dig med dine udfordringer gennem samtaler. Og der er evidens for at samtaler virker.

 

Kontakt mig

bubble