Er du ked af det?

Føler du dig lidt ved siden af dig selv?

 

Hvis ja, hvorfor og hvor længe har det stået på? Er du flyttet til et nyt sted? Overvejer du at skifte job eller studie? Er der sket noget pludseligt i dit liv? Stil dig selv helt banale spørgmål for at guide dig ind til selve kernen af dine tanker og gør så op med dig selv, om det vil være godt at dele det med en der kan hjælpe og støtte dig i at komme videre og få svar på dine spørgsmål. Husk på, at der er mange ting, vi ikke kan kontrollere eller ændre, bl.a. vores livsvilkår, så lad dem glide i baggrunden. Og det er også helt naturligt, at vi alle har dage, hvor vi ikke føler os på toppen, er glade og hvor vores energi og humør er lavt. Sådan er livet for os alle. Og indimellem gør livet ondt. Sådan er det at være menneske og alle har oplevet det. Men er det evigt tilbagevendende for dig, så skal du gøre noget ved det.

Hvis du har mange negative tanker og ofte bebrejder dig selv med barske ord og vendinger, så skal du ændre dit tankemønster og din adfærd, og det gøres ved hjælp af daglig træning, så du få "styr" på dine negative tanker.

Som professionel coach kan jeg ofte hjælpe dig med dine udfordringer ved hjælp af samtaler. Samtaler er meget effektive og der er evidens for at de virker.

 

Kontakt mig

bubble