Er du stresset?

Sover du dårligt om natten?

Bliver du hurtigt irritabel og frustreret over små ting? Sover du dårligt om natten? Er du begyndt, at tvivle på dig selv og det liv du lever? Har du hovedpine, ondt i maven eller har du ændret spisevaner? Har du sure opstød og er din stress tærskel meget lav? Er du blevet ugidelig og føler du dig doven? Har du ikke overskud til at gøre noget for dig selv eller for andre? Vil du helst bare gemme dig imens livet banker på?

Du er en af mange, som er fyldt godt op og som ikke orker, at skulle tage stilling til noget. Du er presset og stresset! Vi hører ordet stress dagligt. Stress er blevet en del af vores hverdag og mange er blevet gode til at tackle det daglige pres. MEN hver 5. dansker er ramt af stress! En ny undersøgelse fra Deloitte og Kraka (januar 2019) viser at unge og arbejdssøgende tæller højt i statistikken. Desværre er der også mange, der ikke tager action på, at gøre noget ved den tilstand de befinder sig i og som er frygtelig hæmmende, både for den ramte og dennes omgivelser.

Der findes mange former for stress symptomer og de kan være fysiske, psykiske og adfærdsmæssige. Men klart skal  vi ikke gå rundt og være stressede. I alt fald ikke konstant. Det er rigtig usundt. Derfor er det vigtigt, at du handler på dine stress symptomer. Du har et valg, så hvorfor vente. Tag action i dag og gør noget ved din tilstand!

Kontakt mig, så vi kan afklare om jeg kan hjælpe dig videre ved hjælp af coach samtaler, som beviseligt har en god effekt på stress eller om du skal tale med en anden fagperson, f.eks. din læge.

bubblemedia