Er du stresset?

Farer du hurtigt op over små ting?

Sover du dårligt? Er du begyndt, at tvivle på dig selv og på om du gør det rigtige i det liv du lever? Har du oftere hovedpine, ondt i maven eller er du grådlabil. Føler du dig ugidelig og doven? Har du ikke overskud til at gøre noget for dig selv eller for andre? Vil du helst bare gemme dig imens livet banker på?

Du er en af rigtig mange som ikke orker, at skulle tage stilling til noget. Dit bæger er fyldt. Du er presset og kan være stresset! Vi hører ordet stress dagligt, det er blevet en del af vores hverdag og mange er blevet gode til at takle det daglige pres. MEN hver 5. dansker er ramt af stress! En undersøgelse fra Deloitte og Kraka tilbage i 2019, viste at unge og arbejdssøgende talte højt i statistikken. Det gør de stadigvæk i 2021. Desværre er der også mange, der ikke tager action på, at gøre noget ved den tilstand de befinder sig i, og det er hæmmende. Både for den ramte og dennes omgivelser.

Der findes mange former for stress symptomer og de kan være fysiske, psykiske og adfærdsmæssige. Vi kan føle os stressede inden en præstation, f.eks. et foredrag eller en eksamen. Adrenalinen er et hormon der produceres i stressede situationer og ved fysisk anstrengelse, hvor kroppen skal yde over evne. Det kaldes også vores kamphormon. Det pumpes rundt i systemet og får os til at yde vores bedste, i det tidsrum eksamen varer. Men det er jo kortvarigt. Selvfølgelig skal vi ikke gå rundt og være konstant stressede for det er rigtig usundt. Det kan kroppen ikke stå model til i længere tid. Det er derfor vigtigt, at du reagerer på dine stress symptomer. De fortæller dig, at du skal stoppe op og komme ned i et lavere gear. Det er dit liv det drejer sig om. Tag dig selv og dit liv seriøst. Beslut dig for at gøre noget aktivt for at få det bedre. I dag. Hvorfor vil du vente!

Kontakt mig, så vi kan afklare, om jeg kan hjælpe dig videre ved hjælp af coach samtaler. Eller du skal tale med en anden fagperson, f.eks. din læge. Der er evidens for at samtaler har en rigtig god effekt på stress og livets udfordringer generelt.

bubble