Hvad er coaching

 Hvad er coaching?

Coaching handler om at hjælpe andre med at finde ud af, hvad de virkelig gerne vil og hvad der forhindrer dem i at opnå det, og derefter hjælpe dem med at nå i mål, på en effektiv, positiv og ærlig måde.

Når man som jeg er professionel coach, er det et must at være nærværende og aktiv lytning med hele sanseapparatet er også en meget vigtig del at beherske, for det gør det muligt at stille de spørgsmål, som er helt nødvendige, for at komme ind til selve kernen i de udfordringer der skal løses. Samtidig observerer jeg det der siges og ikke siges. Jeg kan også udfordre dig med dine negative overbevisninger og tankemønstre og erstatte dem med mere positive og konstruktive overbevisninger. Som coach er man også neutral og ikke rådgivende og en coach udfører ikke terapi, som en psykolog og psykoterapeut. Hvis jeg bliver spurgt om at give et råd, gør jeg det i de situtioner, hvor det vil gavne klienten, og så fortsætter vi dialogen derfra.

Gennem samtalerne hjælper jeg dig med at opdage og udnytte dit fulde potentiale men også med at være modig og turde vise det til andre. Med andre ord, at føre dit fulde potentiale ud i livet. Du bliver bevidst om dine ressourcer og dine gamle mønstre og i forløbet opdager du nye sider af dig selv og bliver opmærksom på de alternative muligheder, du har. Du skal selvfølgelig være åben for at få hjælp til de udfordringer du har.

Jeg har samtaler med kvinder og mænd, unge og ældre, folkeskole - og gymnasie elever, studerende på videregående uddannelser, som alle har en eller anden tvivl om de befinder sig på det rette sted lige nu. Fællestrækket er også, at de alle ønsker forandring i deres liv men har brug for hjælp til at få og opnå denne forandring. 

Vi fortjener at få det bedste ud af livet. Men vi skal selv gøre en indsats og være bevidst om vores ansvar.

bubble