Hvem er jeg?

Hvem er jeg

Jeg er født i USA i 1963 og har boet og arbejdet i udlandet en del år. 

Som helt ung læste jeg jura men sprang fra og valgte at læse sprog og blev erhvervssproglig korrespondent. Derefter har jeg haft spændende udfordringer arbejdsmæssigt og den røde tråd i mit arbejdsliv har været baseret på samtaler med mennesker i alle aldre, hvor støtte/rådgivning/motivation samt COACHING er nogle af mine stærke sider.
Min passion er at coache og få en person til at yde sit allerbedste over for sig selv og i den proces også at blive den bedste og mest ærlige udgave af sig selv. Oftest giver det overskud til også, at kunne gøre noget for andre. Så det at genvinde glæden og troen på at det nytter, at man tager det første skridt henimod positiv forandring, er en win-win.

Udover mine private klienter med diverse udfordringer, som bl.a. stress, konflikthåndtering, skilsmisseproblematikker mv, er jeg også  tilknyttet udvalgte gymnasier, hvor jeg har coach samtaler med eleverne, der bl.a. drejer sig om voksensparring, struktur i hverdagen, private udfordringer, livet generelt, samt mangel på selvværd og selvtillid.

I næsten 10 år, arbejdede jeg på en stor lægeklinik, med gode værdier og som anerkendte coach samtalens vigtighed for personer med bl.a. stress., pres og selvværds udfordringer.

Jeg har arbejdet som coach siden 2007 og har mere end 3500 timers coach samtaler bag mig. Jeg videreudvikler mig løbende i form af kurser og konferencer både i Danmark og i udlandet og løbende supervision. Udover coach samtaler holder jeg også foredrag, sidst på Nyborg Strand i novmeber 2019.

Naturen er en meget vigtig del i mit liv, så gåture ved havet, i skoven og på stranden giver mig masser af energi, glæde, livskvalitet og råstyrke.

  

Kompetencer // CV

  • Intro kursus i Metakognitiv terapi v.Pia Callesen, CEKTOS, 2018
  • Masterclass i Psykologi Probana Business School PBS 2013
  • Stress Management Konsulent PBS 2012
  • Positiv Psykologi PBS 2011
  • Certificeret Coach International Coach Federation (ICF) 2009
  • Erhvervs og Stress Coach PBS 2007
  • NLP basis uddannelse som alternativ terapi form. NLP Instituttet Aarhus 2005
  • Medlem af International Coach Federation Danmark (ICF)

I hvert kvartal efter endt uddannelse, hos PBS har jeg haft og har stadig supervision med grupper fra studiet, hvor psykologer og coaches deltager.

bubblemedia