Hvem er jeg?

Hvem er jeg

Jeg er født i USA i 1963 og har boet og arbejdet i udlandet en del år. 

Som helt ung læste jeg jura men sprang fra efter det førte år og valgte at læse sprog og blev erhvervssproglig korrespondent. Efterfølgende har jeg haft spændende udfordringer arbejdsmæssigt og den røde tråd i mit arbejdsliv er baseret på samtaler med mennesker i alle aldre, hvor støtte/rådgivning/motivation samt COACHING suverænt er nogle af  mine stærkeste sider. 
Min passion er at coache og jeg elsker mit arbejde. Jeg inspirerer, motiverer og hjælper mine klienter med at fokusere på det vigtige i deres liv og får dem til at yde det allerbedste over for sig selv og i den proces, også at blive den mest ærlige udgave af sig selv med alt, hvad det indebærer og samtidig være tro mod sig selv! Oftest giver det overskud til - også - at kunne gøre noget for andre. Så det at genvinde glæden og troen på, at det nytter, at man tager det første skridt henimod den forandring og klarhed man søger, er en total win-win.

Jeg har forskellige coach forløb med mænd og kvinder i alle aldre. Fællestrækket for disse forløb er, at jeg får mine klienter til at tro på sig selv og være tro mod sig selv og blive klar over, hvilke muligheder de har i livet og hvor de vil hen. De udfordringer, mine klienter oftest har er, selvværdsproblemer, stress og pres i hverdagen, at de er i en livskrise eller har problemer i deres parforhold. Nogle har  brug for et sparringsforløb andre har brug for samtaler vedr. ovennævnte emner eller få klarhed over livets mange uklare muligheder. Og det er så givende at opleve samt bidrage til, at mine klienter begynder at reflektere, tage beslutninger, de ikke troede de kunne, og dermed kommer videre i livet.

I næsten 10 år, arbejdede jeg på en stor lægeklinik, med fine værdier, der anerkendte coach samtalens vigtighed for personer med bl.a. stress, parforholdsproblematikker, ondt i livet samt selvværds udfordringer. Og har stadig kontakt til og sparring med nogle praktiserende læger.

Jeg har arbejdet som coach siden 2007 og har mere end 4000 timers coach samtaler bag mig. Jeg videreudvikler mig løbende i form af kurser og konferencer både i Danmark og i udlandet og har løbende supervision.

Udover mine relationer, betyder naturen meget for mig og mit velbefindende og en rask gåtur dagligt er en af mine gode vaner og "ritualer". Turen bidrager til min livskvalitet og livsglæde og giver mig en råstyrke, som er uovervindelig og svært at forklare. Jeg kobler helt fra, når jeg går en lang frisk tur ved fjorden, i skoven eller ved stranden og jeg reflekterer også over dagen og de samtaler jeg har haft. 

  

Kompetencer // CV

  • Intro kursus i Metakognitiv terapi v. Pia Callesen, CEKTOS, 2018
  • Masterclass i Psykologi Probana Business School PBS 2013
  • Stress Management Konsulent PBS 2012
  • Positiv Psykologi PBS 2011
  • Certificeret Coach International Coach Federation (ICF) 2009
  • Erhvervs og Stress Coach PBS 2007
  • NLP basis uddannelse som alternativ terapi form. NLP Instituttet Aarhus 2005
  • Medlem af International Coach Federation Danmark (ICF)

I hvert kvartal efter endt uddannelse, hos PBS har jeg haft og har stadig supervision med grupper fra studiet, hvor psykologer og coaches deltager.

bubble