Hvem er jeg?

Hvem er jeg

Jeg er født i USA i 1963 og har boet og arbejdet i udlandet en del år. 

Som helt ung læste jeg jura men sprang fra og valgte at læse sprog og blev erhvervssproglig korrespondent. Derefter har jeg haft spændende udfordringer arbejdsmæssigt og den røde tråd i mit arbejdsliv har været baseret på samtaler med mennesker i alle aldre, hvor støtte/rådgivning/motivation samt COACHING suverænt er nogle af  mine stærkeste sider. 
Min passion er at coache og jeg elsker mit arbejde. Jeg inspirerer, motiverer og hjælper mine klienter med at fokusere på det vigtige i deres liv og får dem til at yde det allerbedste over for sig selv og i den proces, også at blive den bedste og mest ærlige udgave af sig selv. Oftest giver det overskud til - også - at kunne gøre noget for andre. Så det at genvinde glæden og troen på, at det nytter at man tager det første skridt henimod positiv forandring, er en total win-win :-)

Jeg har mange forskellige coach forløb med mænd og kvinder i alle aldre. Fællestrækket for disse forløb er, at jeg får mine klienter til at tro på sig selv og får dem til at åbne øjenene for deres muligheder i livet. Vi ved at livet ikke er nemt og de udfordringer, som mine klienter henvender sig til mig omkring, er selvfølgelig forskellige. Det kan være stress eller at de er i en livskrise. De kan være udsat for voksenmobning  eller være en del af en konflikt, som frustrerer og får en handlingslammende effekt på deres abejdsliv og privatliv. De kan også have brug for et sparringsforløb vedr. deres manglende selvværd, deres parforhold eller livets mange muligheder. Og det er så vidunderligt at kunne bidrage til, at mine klienter kommer videre i livet.

Voksensparring, struktur i hverdagen, private udfordringer, livet generelt, samt mangel på selvværd og selvtillid, er nogle af de kerneområder jeg taler med unge om i coach forløb.

I næsten 10 år, arbejdede jeg på en stor lægeklinik, med fine værdier, der anerkendte coach samtalens vigtighed for personer med bl.a. stress, parforholdsproblematikker, ondt i livet samt selvværds udfordringer. Jeg samarbejder med nogle praktiserende læger samt med Kommunale afdelinger i Region Syddanmark.

Jeg har arbejdet som coach siden 2007 og har mere end 3500 timers coach samtaler bag mig. Jeg videreudvikler mig løbende i form af kurser og konferencer både i Danmark og i udlandet og har løbende supervision. Udover coach samtaler holder jeg også foredrag om bl.a. kommunikation, mobning og stress. 

Naturen betyder rigtig meget for mig. Den er en meget vigtige del af mit liv. Gåture ved havet, i skoven og på stranden giver mig masser af livsenergi, glæde, livskvalitet samt råstyrke.

  

Kompetencer // CV

  • Intro kursus i Metakognitiv terapi v.Pia Callesen, CEKTOS, 2018
  • Masterclass i Psykologi Probana Business School PBS 2013
  • Stress Management Konsulent PBS 2012
  • Positiv Psykologi PBS 2011
  • Certificeret Coach International Coach Federation (ICF) 2009
  • Erhvervs og Stress Coach PBS 2007
  • NLP basis uddannelse som alternativ terapi form. NLP Instituttet Aarhus 2005
  • Medlem af International Coach Federation Danmark (ICF)

I hvert kvartal efter endt uddannelse, hos PBS har jeg haft og har stadig supervision med grupper fra studiet, hvor psykologer og coaches deltager.

bubble