Blog
jun '20
Er du klar til sommerferie?

Er du klar til sommerferie?

Det er rigtig blevet sommer og hvor er vejret fantastisk. Solen skinner, vi tager til stranden, vi bader, vi spiser is, vi griller og laver dejlige sommerlige ting, når vi har fri. Vi er så heldige. Og om få dage slutter skoleåret for mange elever i folkeskolen og gymnasierne. Og sommerfeien står for døren. Det har været et hektisk og anderledes forår for os alle og nu skal vi holde sommerferie måske på en lidt anderledes måde, end vi plejer- for nogen, i altfald.

Vi er altid så spændte og glade, når vi får ferie, fordi vi ved, at vi kommer tilbage med masser af energi og gode minder samt kvalitetstid med partneren og det er lige det, vi skal have for øje og huske på. Derfor er det mindre vigtigt om vi skal i sommerhus, på camping ferie eller på vandretur i Danmark, om vi holder os til den oprindelige udenlandsrejse, der var planlagt før Coronaen og om vi tør tage af sted. Eller om vi skal være hjemme og afprøve alle de muligheder vi har her i landet. Og det er mange :). Det er bare stadig vigtigt, at vi får afstemt forventningerne til vores partner og til hinanden, i forhold til, hvad vi skal lave i ferien og hvor vi skal hen. Det er så nemt at blive uenige og bestemt også naturligt men prøv, at komme den i forkøbet, - uenigheden - og overrask og spred glæde ved at have forberedt dig på jeres kommende ferie med alt det, det indebærer! Både hvad angår dine egne ønsker men også din partners. Og det er nemmere, at servere det glade feriebudskab, - hvor turen går hen - for hinanden og, hvis I har børn, også for dem. De glæder også sig ekstremt meget til, at være på ferie sammen med jer uanset, hvad I skal, bare det at I er sammen og der ikke er pres på fra nogen sider.

 ”Afstemmer du din partners forventninger? ”Det skrev jeg om i min juni blog i 2018, så i år, vil jeg igen minde dig om, at det aldrig går af mode, af afstemme forventninger, og ikke kun i sommerferie henseende ;) Du kan evt. genlæse, hvad jeg skrev også om, at vi skal gøre os mere umage. Det bliver iøvrigt ikke mindre vigtigt!

Det, der kan være anderledes i år er, at I måske allerede har været meget sammen i foråret pga. Coronaen og nedlukningen. Men tænk så over, alt de I gjorde for at få jeres hverdag og weekender til at fungere. For I var nødt til at tænke alternativt. Så træk alt det frem igen og husk at minde hinanden om, hvad det var, der fungerede rigtig godt for jer i jeres familie og hvad I derfor kan prioritere, at få noget mere af i ferien. Sommerferien er lige rundt om hjørnet. Få det bedste ud af den.

Rigtig god sommer til alle. Jeg håber den bliver lige så dejlig og magisk, som I gør den til. Pas på hinanden og bliv ved med det :)

 

 

bubble