Blog
feb '18
Pak din gave ud

Pak din gave ud

Jeg er lige kommet hjem efter en rigtig god gåtur i solskin og frostvejr. I, der kender mig ved, at det ofte er på gåture, at jeg bliver fyldt op af energi og ofte får inspiration til at gøre nogle nye ting eller bare glæder mig over livet og de muligheder det giver.  På turen i dag fornemmede jeg, at der var forår i luften. Dette blev bekræftet, da jeg så både erantis og vintergækker og hørte ekstra meget fuglekvidder. Der var hunde luftere og løbere, mænd på mountainbikes og med barnevogne-  ja der var faktisk mange ude i dag. Vejret er også lækkert og tørt og vi hilste alle på hinanden med et nik og et smil. Dejligt!

Efter en times tid i den friske luft mødte jeg en ung og smuk kvinde. Hun så glad og overskudsagtig ud, var smilende og jeg lagde mærke til hende og hendes meget korte hår. På vej forbi hende, sagde jeg, hvor ser du glad ud. Hun stoppede mig og smilede stadigvæk og sagde, det er jeg også. Jeg har lige fået en fantastisk besked. Jeg er erklæret rask efter et længere sygdomsforløb med kræft og jeg kan slet ikke fatte, at det nu er min nye virkelighed. Jeg er så lykkelig og måtte bare ud i det flotte vejr og mærke livet og du er den første jeg møder….. WOAW siger jeg bare. Hvor fantastisk er det lige, at jeg mødte denne kvinde, som har fået livet igen. Den glæde og varme og power jeg så i hende, gjorde mig super glad. Det fik mig til at reflektere over, hvor vigtigt, det er, at vi ikke er afventende i forhold til, at tingene skal ske for os. At vi gemmer vores drømme til det måske er for sent. Vi kan ikke satse på, at nogen banker på vores dør, før der sker den eller de ændringer i vores liv, mange søger eller ønsker, skal ske. Vi skal selv være aktive og tage ansvar for vores eget liv og ikke lægge det ansvar over på andre. Livet er ikke for tøsedrenge og det er hårdt indimellem. Men der er ingen, der har sagt, at det skal være nemt. Livet er en gave og vi skal huske, at pakke den ud ;-)

Så er du en af dem, der går og håber på, at dit liv bliver anderledes og måske mere spændende. At, der bare lige skal gå 2-3 år, så sker det. Så rykker du. At børnene lige skal flytte hjemmefra, så kan du gøre det, du længe har tænkt på. Eller, at du måske bare skal flytte til en anden by, så bliver alt bedre, osv. osv. Hvis du bliver ved med, at hænge i de gamle vaner og mønstre fordi det er nemmest, så lev med konsekvensen af det valg, du har truffet. For du har altid et valg. Det har vi allesammen. Ønsker du, at ændre noget i dit liv, så tag beslutningen og gør det mens du kan. Hvorfor dog vente.

 

 

bubble