Blog
feb '23
Tanker og deres magt

Tanker og deres magt

Februar er den sidste vintermåned, og da jeg er meget glad for lyset, synes jeg vi går den rigtige tid i møde med meget mere af det. Når lyset er tilstede kommer en masse dejlige ting frem af vinterens skjul og i dag så jeg de første vintergækker stå stolte og ranke forskellige steder og jeg hørte masser af fuglekvidder og ovenikøbet skinnede solen fra en skyfri høj blå himmel, så jeg følte mig rig på lys og mærkede den fede energi. Det medførte at mine tanker og ideer blev lige en tand lysere og lidt mere kreative og gav mig derfor overskud til at fortsætte, der hvor jeg slap, da jeg kom hjem igen fra min gåtur.

Når vi rammes af den følelse, så bliver alt omkring os eller omkring mig i alt fald, så nemt at gå til og det minder mig også om, hvor er der meget jeg skal være taknemmelig over. Der er ikke noget nyt i at taknemmelighed gør os glade og når vi lever med taknemmelighed dagligt eller øver os i at være taknemmelige, så fyldes vi af overskud til at gøre noget godt for os selv og andre. I sidste måned handlede mange af mine samtaler om vaner og - overraskende nok - mest de dårlige af slagsen ;) og en hurtig og nem ny vane at begynde på for at mindske disse tanker, er at tænke en taknemmelig tanke hver dag samt skrive 3 ting ned også dagligt, du er taknemmelig for. Der vil helt klart være gengangere men det er ikke det vigtige her. For du skal i gang med transformere dit mindset, så du kommer tættere på de lyse og energiske og lette tanker, så de præger dit liv i langt højere grad end tidligere og fører dig henimod det, du gerne vil ha’ at dit liv skal være. Og når du har praktiseret de to nye vaner, i et par måneder eller mere, (ja jeg ved nogen allerede har gjort det længe og andre er godt i gang ;)) - så vil dine tanker og dit mindset ha’ forandret sig nok til, at du vil opleve, at det der før var bøvlet og frustrerende, ikke er så bøvlet eller så frustrerende mere.

Når vi fokuserer mest på det vi har mindst af, så begrænser vi os i at skabe noget nyt, i at være energiske, til at tage det næste skridt osv. Og vi bliver tit og ofte mere snæversynede og i dårligt humør. Derfor skal vi vende vores mindset til at fokusere på alt det vi har, i stedet for alt det vi ikke har og når vi gør det ned til den mindste lille ting eller detalje, så vil vi hurtigt opdage, at vi har rigeligt at alt, og det er ikke så lidt tankevækkende og det vil få en afsmittende effekt på vores adfærd og dermed vores omgang med andre.

 

 

bubble